Macrou cu paste si scoici

de cristeena20 in Fructe de mare, 24 Mar 2013 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane mici
  • 2 pesti macrou
  • 250 gr midii
  • 1 ceapa
  • 1 rosie bine coapta
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 chili
  • sare, piper, cub knorr de peste
  • coriandru proaspat
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu paste si scoici:

- Curatam pestele si il portionam in bucati potrivite (se poate folosi orice file de peste); decongelam midiile (eu am avut congelate jumatati).

- Tocam ceapa marunt si o calim in ulei de masline. Adaugam rosiile taiate cubulete mici si usturoiul pisat. Cand s-a inmuiat adaugam pasta de rosii si bucatile de peste. Turnam vinul si pisam ardeiul iute chili (eu am avut gindung uscat, care e ff iute)

- Adaugam apa de asemenea , iar cand da in clocot punem macaroanele sa fiarba  impreuna cu pestele. Dupa 5 minute adaugam si midiile. Punem capacul si dupa 5 minute gustam daca pastele sunt fierte. La final adaugam coriandrul proaspat tocat.

- Gustam de sare, piper. 

E foarte bun alaturi de un vin rose sau alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu paste si scoici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu scoici